#TeamRJK – Marii lugu

#TeamRJK – Marii lugu ehk lugu sellest, kuidas Raplamaalt Kaiust pärit naine, reisis mööda maailma ning nüüd on lõpuks tagasi kodulinnas.

Marii on rännanud ja elanud nii Inglismaal, Hispaanias, Ameerikas kui ka Austraalias. Viimasest riigist naasis ta täpselt siis, kui maailmas valitses üks suur segadus ja keeruline aeg. Nimelt tuli ta kodumaale tagasi plaaniga, et hakkab siin oma erialast karjääri üles ehitama, kuid mis juhtus, oli see, et äkki olid kõik spordiklubid korraga oma uksed ajutiselt sulgenud.

Sellepeale ei jäänudki Kaiu tüdrukul muud üle kui hakata sotsiaalmeedias kuulutama, et otsib oma erialale rakendust. Ei läinudki kaua mööda, kui temaga võttis ühendust Raplamaa Jalgpallikooli tegevjuht Taavi Tüvist, kes talle üsna ruttu ka tööd pakkus. Loe pikemalt Raplamaa Sõnumite artiklist

 

Loe, kuidas sina saad aidata klubi arengule kaasa.

Osale Facebooki loosimängus!